Åpning av Lille Interiør

Åpning av Lille Interiør

Innehaver Cathrine Sundt har fått sin drømmeplassering på Høyda og ønsker gamle og nye kunder velkomne i splitter nye lokaler på M8.

Artikkel og foto av Jon Gran i Moss Avis 6.september 2019:

Etter 10 år på Jeløy åpnet Lille Interiør fredag sin splitter nye butikk i Varnaveien 35 på Høyda.

Gamle og nye kunder lot ikke anledningen går fra seg og strømmet på i hopetall til det som kanskje er den mest kjente interiørbutikken i Moss.

Fra dørene åpnet klokken 12.00 myldret det med folk som ville kjenne, se og føle på hvordan denne nye butikken var blitt.

STRØMMET PÅ: Det var mange nysgjerrige kunder som kom da Lille Interiør åpnet sin nye butikk fredag.
STRØMMET PÅ: Det var mange nysgjerrige kunder som kom da Lille Interiør åpnet sin nye butikk fredag. Foto: Jon Gran

– Her er det mange gamle kunder fra Jeløy, sa innehaver Cathrine Sundt (41) fornøyd.

De nye lokalene er omtrent tre ganger så store som de var på Jeløy, og det var nettopp størrelsen som var årsaken til utflyttingen fra Jeløy. Butikken hadde vokst seg ut av lokalene.

– Dette er virkelig en stor og flott dag. Denne nye butikken har jeg tenkt på siden før sommeren, og på søndag ble den fysiske flyttingen gjennomført, så nå har vi brukt 4–5 dager på å komme på plass, forteller innehaver Cathrine Sundt (41).

– Og butikken er blitt akkurat slik du ville ha den?

– Ja, det har den.

– Dette er din drømmebutikk?

– Ja, jeg føler det slik nå, sier Cathrine Sundt som fortsetter det samme konseptet hun hadde i butikken på Jeløy, og som skaffet henne en svært stor og trofast kundekrets.

– Selv om butikken er blitt større, skal den være like koselig og hyggelig som før. Det skal faktisk være som å komme til et hjem. Det er derfor jeg står her og snakker på kjøkkenet nå. Det er helt åpent, og alle skal kunne sette seg ned her og få en kopp kaffe, uten å betale for det.

HJEMMEKOSELIG: Cathrine Sundt vil at folk skal føle seg hjemme i butikken, og kundene kan gjerne sitte i butikkens kjøkken og få en kopp kaffe.
HJEMMEKOSELIG: Cathrine Sundt vil at folk skal føle seg hjemme i butikken, og kundene kan gjerne sitte i butikkens kjøkken og få en kopp kaffe. Foto: Jon Gran

Mye av inspirasjonen for den nye butikken har hun hentet fra Internett.

– Men jeg er jo vokst opp med butikkhandel. Jeg vet hvordan jeg vil ha det. Dette ligger i blodet, sier Sundt som er datterdatter av Ulrich Larsen som drev fargehandel i Moss med samme navn før Cathrines mor overtok driften.

LES OGSÅ: Cathrines Lille Interiør på vei bort fra Jeløy

LES OGSÅ: Cathrine Sundt er sjef i egen interiørbutikk i Moss