M8 Kontorhotell

Lei en dag eller mer - du bestemmer

På jakt etter kontorplass med tilgang til møterom?

Vi i M8 Eiendom AS ønsker å imøtekomme behovet for fleksible kontorplasser i nærmiljøet. Målet er å kunne tilby en avlastning for hjemmekontor og/eller pendlervei.

 

Vi lanserer derfor en digital bookingløsning for kontorhotell hvor gjester kan leie seg inn etter behov. Det er faste og lave priser. Det eneste du trenger å gjøre er å booke deg plass i kalenderen via vår bookingside. Du kan leie kun en enkelt dag, en uke, eller du kan leie i 3 måneder i strekk eller lengre. Det er full fleksibilitet for deg som trenger kontorplass. Du har valget mellom arbeidsstasjon i åpent kontorlandskap (med adgang til stillerom), cellekontor i ulike størrelser og møterom.

 

Vi ønsker å skape et interessant og kreativt kontormiljø hvor det er stort fokus på trivsel. Enten ditt ønske er å sitte fokusert og uforstyrret eller det er å ta en prat med andre gjester ved kaffemaskinen er vårt mål at du skal bli fornøyd. Book deg inn ut i fra dine behov, så skal vi gjøre vårt for at du får en god opplevelse hos oss!

Leie av arbeidsstasjon i åpent kontorlandskap

Vi tilbyr arbeidsstasjoner i lyse, moderne, nyoppussede lokaler i åpent kontorfellesskap. Du får adgang til stillerom for dine møter. På Kontorhotell 01 Får du wi-fi, tilgang til låsbare skap, printer, kjøkken, bad og muligheter for å booke møte- og konferanserom. Kaffe og te står klart til deg på kjøkkenet.

Leie av cellekontor

Ønsker du et fast cellekontor? Du kan i såfall leie cellekontor i lyse, moderne og nyoppussede lokaler i Kontorhotell 02 eller -03. Du får tilgang til wi-fi, printer, kjøkken, bad og muligheter for å booke møte- og konferanserom. Det står også kaffe og te på kjøkkenet. Det skal bare være å logge seg på og finne frem arbeidsoppgavene.

Konferanselokale «m8 Lounge»

Du kan leie vår nye «m8 Lounge» til møter og konferanser . Du finner her sofagruppe, møtebord, Apple TV, whiteboard og wi-fi. Tilgang til kjøkken med de fleste fasiliteter inklusive kaffemaskin. Møterommet kan romme grupper opp til 20 personer og leies i tidsrommet kl. 07 – 18:30 alle hverdager. Logg inn på vår kalender for å finne tidspunkt og priser.

Handelsområdet m8 i hjertet av Høyda – midt i Moss

Trine og Jan finner en løsning som passer din bedrift!