Kontorhotell

En dag, en uke, en måned eller lengre...

På jakt etter kontorplass?

M8 Eiendom AS ønsker å imøtekomme det økende behovet for fleksible kontorplasser i nærmiljøet. Målet er å kunne tilby en avlastning for hjemmekontor og/eller pendlervei.

 

Vi arbeider nå med en løsning for et kontorhotell hvor brukere kan leie seg inn for en dag, en uke eller en måned av gangen. Vi starter med et lokale med med noen få kontorplasser. Skulle behovet vise seg å være større, vil vi utvide konseptet. Leier du deg inn vil du få egen kontorplass med tilgang til vår nye “lounge”. Book deg inn ut i fra dine behov, så skal vi gjøre vårt for at du får en god opplevelse hos oss!

 

Forventet oppstart 1. desember 2020

Dagsleie

Vi tilbyr utleie av kontorplasser i et moderne og tilrettelagt kontormiljø. Logg deg på og finn vår kalender. Du vil da kunne velge en eller flere dager ut i fra ditt behov.

 

NB: Konseptet er under utvikling – tentativ oppstart 1. desember 2020.

Ukes- eller månedsleie

Ønsker du en fast kontorplass hos oss i en periode? Ta kontakt med oss dersom du ønsker å leie en eller flere uker. Vi vil gi deg et godt introduksjonstilbud.

 

NB: Konseptet er under utvikling – tentativ oppstart 1. desember 2020.

Konferanselokale

Vi leier ut vår nye “Lounge” til gjester som har behov for møterom. Du finner her sofagruppe, møtebord, TV, whiteboard og wifi. Tilgang til kjøkken med de fleste fasiliteter inklusive kaffemaskin. Møterommet kan romme grupper opp til 20 personer og kan leies i tidsrommet kl. 08 – 17 alle hverdager. Logg inn på vår kalender for å finne tidspunkt og priser.

 

NB: Konseptet er under utvikling – tentativ oppstart 1. desember 2020.

Handelsområdet m8 i hjertet av Høyda – midt i Moss

Trine og Jan finner en løsning som passer din bedrift!