Kontorhotell

Lei en måned eller mer - du bestemmer

På jakt etter kontorplass eller møterom?

M8 Eiendom AS ønsker å imøtekomme det økende behovet for fleksible kontorplasser i nærmiljøet. Målet er å kunne tilby en avlastning for hjemmekontor og/eller pendlervei.

 

Vi lanserer endelig en løsning for et kontorhotell hvor gjester kan leie seg inn etter behov. Du kan leie ned til en enkelt dag, en uke, eller du kan leie i 3 måneder i strekk. Det blir full fleksibilitet for deg som trenger kontorplass! Du vil ha valget mellom arbeidsstasjon i åpent kontorlandskap (med adgang til stillerom), cellekontor i ulike størrelser og møterom. Møterom kan du leie på timesbasis.

Book deg inn ut i fra dine behov, så skal vi gjøre vårt for at du får en god opplevelse hos oss!

Oppstart 18. januar 2022

Leie av arbeidsstasjon i åpent kontorlandskap

Ønsker du en en arbeidsstasjon i åpent landskap? Du er hjertelig velkommen! Vi tilbyr plass i lyse, moderne, nyoppussede lokaler i åpent kontorfellesskap. Du får adgang til stillerom for dine møter. Du kan booke via bookingsidene. På Kontorhotell 01 får du wi-fi, tilgang til printer, kjøkken, bad og muligheter for å booke møte- og konferanserom. Kaffe og te står klart til deg på kjøkkenet.

 

Oppstart 18.januar 2022.

Leie av cellekontor

Ønsker du et fast cellekontor? Du kan i såfall leie cellekontor i lyse, moderne, nyoppussede lokaler i Kontorhotell 02 eller -03. Du får tilgang til wi-fi, printer, kjøkken, bad og muligheter for å booke møte- og konferanserom. Det står også kaffe og te på kjøkkenet. Det skal bare være å logge seg på og finne frem arbeidsoppgavene sine.

 

Oppstart 18.januar 2022.

Konferanselokale «m8 Lounge»

Vi leier ut vår nye «m8 Lounge» til gjester som har behov for møterom. Du finner her sofagruppe, møtebord, Apple TV, whiteboard og wi-fi. Tilgang til kjøkken med de fleste fasiliteter inklusive kaffemaskin. Møterommet kan romme grupper opp til 20 personer og leies i tidsrommet kl. 07 – 18:30 alle hverdager. Logg inn på vår kalender for å finne tidspunkt og priser.

 

Oppstart 18.januar 2022.

Handelsområdet m8 i hjertet av Høyda – midt i Moss

Trine og Jan finner en løsning som passer din bedrift!