M8 Kontorhotell

Lei en dag eller mer - du bestemmer

På jakt etter kontorplass med tilgang til møterom?

Vi i M8 Eiendom AS ønsker å imøtekomme behovet for fleksible kontorplasser i nærmiljøet. Vårt mål er å tilby en avlastning for hjemmekontor og/eller pendlervei.

 

Vi har derfor laget en digital bookingløsning for kontorhotell hvor gjester kan leie seg inn etter behov. Det er faste, lave priser. Det eneste du trenger å gjøre er å booke deg plass i kalenderen via vår bookingside. Du kan leie en dag, en uke, 3 måneder i strekk eller lengre. Det er full fleksibilitet for deg som trenger kontorplass. Du har valget mellom arbeidsstasjon i åpent kontorlandskap, cellekontor i ulike størrelser, samt møterom.

 

Vi ønsker å skape et spennende og kreativt kontormiljø hvor det er stort fokus på trivsel. Vi ser også at flere av våre gjester drar nytte av hverandres nettverk og kompetanse. Enten ditt ønske er å sitte uforstyrret eller å ta en prat med andre gjester ved kaffemaskinen er vårt mål at du skal bli fornøyd. Book deg inn ut i fra dine behov, så skal vi gjøre vårt for at du får en god opplevelse hos oss!

Leie av arbeidsstasjon i åpent kontorlandskap

Vi tilbyr arbeidsstasjoner i lyse, moderne, nyoppussede lokaler i åpent kontorfellesskap. På Kontorhotell 01 Får du wi-fi, tilgang til låsbare skap, printer, kjøkken, bad og muligheter for å booke møte- og konferanserom. Kaffe og te står klart til deg på kjøkkenet.

Leie av cellekontor

Ønsker du et fast cellekontor? Du kan i såfall leie cellekontor i lyse, moderne og nyoppussede lokaler i Kontorhotell 02 eller -03. Du får tilgang til wi-fi, printer, kjøkken, bad og muligheter for å booke møte- og konferanserom. Det står også kaffe og te på kjøkkenet.

Konferanselokale «m8 Lounge»

Du kan leie vår nye «m8 Lounge» til møter og konferanser . Du finner her sofagruppe, møtebord, Apple TV, whiteboard og wi-fi. Tilgang til kjøkken med de fleste fasiliteter inklusive kaffemaskin. Møterommet kan romme grupper opp til 20 personer og leies i tidsrommet kl. 07 – 18:30 alle hverdager. Logg inn på vår kalender for å finne tidspunkt og priser.

Handelsområdet m8 i hjertet av Høyda – midt i Moss

Trine og Jan finner en løsning som passer din bedrift!