Kontorhotell

Lei en måned eller mer - du bestemmer

På jakt etter kontorplass eller møterom?

M8 Eiendom AS ønsker å imøtekomme det økende behovet for fleksible kontorplasser i nærmiljøet. Målet er å kunne tilby en avlastning for hjemmekontor og/eller pendlervei.

 

Vi arbeider nå med en løsning for et kontorhotell hvor gjester kan leie seg inn for en måned av gangen. Vi tilbyr snart åpner kontorplasser, cellekontorer, stillerom og møterom. Kontorplasser kan du leie på månedsbasis. Møterom kan du leie på timesbasis.

 

Book deg inn ut i fra dine behov, så skal vi gjøre vårt for at du får en god opplevelse hos oss!

Oppstart høsten 2021

 

Informasjon om korona-håndtering hos M8 kontorhotell.

Månedsleie av åpen, fast plass

Ønsker du en fast kontorplass hos oss i en periode?  Du kan i såfall leie åpen, fast plass i lyse, moderne, nyoppussede lokaler i åpent kontorfellesskap. Du får tilgang til stillerom, wifi, printer, kjøkken og muligheter for å booke møte- og konferanserom.

 

Oppstart høsten 2021.

Månedsleie av fast cellekontor

Ønsker du en fast cellekontor hos oss i en periode?  Du kan i såfall leie cellekontor i lyse, moderne, nyoppussede lokaler i kontorfellesskap. Du får tilgang til stillerom, wifi, printer, kjøkken og muligheter for å booke møte- og konferanserom.

 

Oppstart høsten 2021.

Konferanselokale “m8 Lounge”

Vi leier ut vår nye “m8 Lounge” til gjester som har behov for møterom. Du finner her sofagruppe, møtebord, Apple TV, whiteboard og wifi. Tilgang til kjøkken med de fleste fasiliteter inklusive kaffemaskin. Møterommet kan romme grupper opp til 20 personer og kan leies i tidsrommet kl. 08 – 17 alle hverdager. Logg inn på vår kalender for å finne tidspunkt og priser.

 

Oppstart høsten 2021.

Handelsområdet m8 i hjertet av Høyda – midt i Moss

Trine og Jan finner en løsning som passer din bedrift!