Lille Interiør til M8

Lille Interiør til M8

Tekst og foto: Petter Andresen, «På Høyda»-avisen mai 2019

Drømmer om å bli den ultimate gavebutikken på Høyda. 1. september åpner livsstilsbutikken, Lille interiør dørene til sin nye storstue på Høyda. Da flytter de ikke inn i et hvilket som helst lokale. Dette er rett og slett drømmelokalet.

Det er nå hele 10 år siden Cathrine Sundt startet opp butikken, Lille interiør i Sjøgata på Jeløy. Når hun ser tilbake minnes hun det bare som en eneste lang positiv reise.

– Det har vært helt fantastisk. I 10 år har vi holdt til her ved Sjøbadet, og jeg som så for meg at butikkdrømmen maks ville vare i tre år. Så feil kan man ta, smiler butikkinnehaveren fornøyd.

En drøm går i oppfyllelse
Tiden på «øya» beskriver butikkeieren som udelt positiv. Hun skulle gjerne ha fortsatt sitt virke her, men da behovet for større boltreplass begynte å melde seg innså hun at de beste lokalene nok lå på motsatt side av brua. Nå er valget tatt og 1. september åpner hun dørene til sitt drømmested. Lokalene de flytter inn i har Sundt hatt i kikkerten lenge.

– Jeg skal ikke stikke under stolen at butikklokalene som nå huser City Syd Blomster har fristet meg lenge. Det lokalet ligger ypperlig plassert med store utstillingsvinduer og gode parkeringsmuligheter. Jeg husker at jeg tenkte at hvis jeg en gang skulle flytte på meg, så var det hit jeg ønsket å komme. Nå går drømmen i oppfyllelse og vi gleder oss utrolig mye, forteller Sundt.

Frem i lyset
Lille interiør er i dag det innehaveren selv kaller en livsstilsbutikk. Vareutvalget spenner seg fra vanlige gaveartikler, via klær og til gourmetmatprodukter. Selv om de nå snart flytter inn i et lokale som er dobbelt så stort som det de disponerer i dag, så ser ikke Sundt for seg at de skal utvide varesortimentet.

– Det foreligger ingen planer om det, men vi håper at vi med større utstillingsplass skal klare å få løftet frem flere produktgrupper som kanskje ikke har vært så godt synlige til nå. Da tenker jeg først og fremst på tapeter og stoffer. Her fører vi svært mye spennende og det har nok ikke alle våre kunder vært klar over, forteller Sundt.

En spennende reise
Lille interiør har i løpet av tiden på Jeløya opparbeidet en solid kundeportefølje. Mange av de faste lokale kundene har gitt Sundt litt tyn for at hun nå velger å etablere seg på feil side av brua. Til tross for det litt «vågale» valget håper hun at de vil tilgi henne.

– Jeg skulle gjerne ha vært på Jeløya, men akkurat nå var ikke det mulig. Når det er sagt så håper jeg jo at stamkundene og alle andre har lyst til å bli med oss videre på reisen. Vi flytter nå til et område i rivende utvikling og som vi tror har et meget stort potensiale. Bare bygget vi flytter inn i er spennende i seg selv. Her er det mange selvstendige butikker som jeg håper at vi skal utvikle et godt samarbeid med etter hvert. Vi er mer enn modne for en endring nå og ser frem til å komme på plass i nyoppusset og bedre tilpasset lokale. Sammen med både eksisterende og nye kunder skal vi forsøke å skape den ultimate gavebutikken, avrunder butikkeieren.

Les også:

Cathrines Lille Interiør på vei bort fra Jeløy

https://www.moss-avis.no/okonomi-og-naringsliv/nyheter/moss/cathrines-lille-interior-pa-vei-bort-fra-jeloy/s/5-67-856785?access=granted