Pangstart for Wok & Go!

Pangstart for Wok & Go!

Wok & Go åpnet på M8 28.oktober og har hatt en pangstart. Det har vært stor pågang! Mange fornøyde og mette gjester gir entusiastisk og god omtale av thaimaten. Med solid bakgrunn fra sine to andre filialer i Oslo har kokkene vist hva de er gode for også i Moss. Her serveres autentisk thaimat til gode priser. Last ned app’en «Wok & Go Moss» og se den spennende menyen.

Artikkel og foto av Jon Gran i Moss Avis 29.oktober 2019:

De skulle ha åpnet i mai, men det var først mandag at hurtigmatstedet Wok & Go åpnet dørene i de splitter nye lokalene i den travleste handelsgaten på Høyda i Moss/Rygge.

På kjøkkenet i Varnaveien var de to thailandske kokkene behørig på plass da dørene åpnet. Blant de aller første kundene var Jan Håkon Jørgensen.

– Dette er mat jeg liker. Smaken var upåklagelig, konstaterte han fornøyd.

Like etter var salgssjef Willy Westerheim fra i bilforretningen Moss To-Takt innom for litt take away.

– Dette stedet er et fint tilskudd til bedriftene her. Jeg tror mange av oss som jobber i området kan komme til å svinge innom, var hans reaksjon.

GOD MAT: Jan Håkon Jørgensen likte godt maten han fikk servert.
GOD MAT: Jan Håkon Jørgensen likte godt maten han fikk servert. Foto: Jon Gran

Thai-kjede

– Vi har lovet å servere ekte vare, og det skal vi. Dette er thailandsk mat på sitt beste, sier Arild Samuelsen, styreleder og sentral bakspiller for hele Wok & Go-konseptet som fra før er blitt introdusert i Lillestrøm og på Rådhusplassen i Oslo.

– De to stedene lever nå sitt eget liv. Det er suksessen i Moss som blir avgjørende for den videre satsingen, sier Arild Samuelsen og viser til at Moss er tiltenkt å være det første stedet i det som skal bli en ny Wok & Go-kjede som skal spre seg til Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.

TAKE AWAY: Willy Westerheim fra Moss To-Takt var innom for take away. Han tror på konseptet. - Snart skal vi starte med utkjøring også, lovte driftssjef Isabel Ibanez.
TAKE AWAY: Willy Westerheim fra Moss To-Takt var innom for take away. Han tror på konseptet. – Snart skal vi starte med utkjøring også, lovte driftssjef Isabel Ibanez.

– Før måtte vi henvende oss til aktuelle drivere for å sjekke interessen. Nå kommer de til oss. Vi er i ferd med å bli kjent sier Arild Samuelsen.

Driftsleder for de tre Wok & Go-stedene i Oslo, Lillestrøm og Moss, er Isabel Ibanez.

 Ingen skal tvile på at dette ikke er ekte thaimat, men selvsagt er det tilpasset norske ganer, sier hun og viser til at norske grønnsaker inngår som viktige ingredienser.

FORNØYDE: Mandag åpnet Wok& Go i Varnaveien på Høyda. Driverne tror de har funnet suksessoppskriften. Fra venstre driftsjef Isabel Ibanez, daglig leder Sasi, og styreleder Arild Samuelsen.
FORNØYDE: Mandag åpnet Wok& Go i Varnaveien på Høyda. Driverne tror de har funnet suksessoppskriften. Fra venstre driftsjef Isabel Ibanez, daglig leder Sasi, og styreleder Arild Samuelsen. Foto: Jon Gran

Tror på millionsalg

For å være ekstra effektive og kundevennlige har Wok & Go en egen app hvor kundene kan forhåndsbestille mat til selvvalgt klokkeslett.

Årsomsetningen i Moss forventes å ligge på fem millioner det første året. Deretter tror man på en omsetning på sju millioner kroner.

LES OGSÅ: Tar suksessoppskriften for Wok & Go til Moss